Nordisk stipendiatkonferens 2019 – till Helsingfors

Missa inte möjligheten att följa med Svenska Försäkringsföreningen till Helsingfors för stipendiatkonferens med tema digitalisering!

Anmälan är stängd.

Om Nordisk stipendiatkonferens 2019

I september erbjuder Svenska Försäkringsföreningen fyra stipendiater att följa med oss på ännu en av de nordiska försäkringsföreningarnas populära, stipendiefinansierade konferenser.

Helsingfors, Finland

Finska Försäkringsföreningen

Tema: Digitalisering

Under stipendiekonferensen får du insikt om:

• Plattformsekonomi
  • Artificiell intelligens
  • MyData
  • Digitalisering påverkan på finanssektorn

Hållbar finansiering ligger högt på EU:s agenda. Därför kan du också se fram emot en spännande debatt om försäkringsbranschens roll i kampen mot klimatförändringen och om pengar löser klimatförändringen.

Under tre dagar får du som deltagare även möjlighet att skapa nya kontakter och nätverka med kolleger från Norden.

Efter studieresan

Efter Svenska Försäkringsföreningens studieresa till Helsingfors har du en ökad kunskap om digitaliseringen på den nordiska försäkringsmarknaden. Du kommer även hem med nya nätverk och kontakter!

Tillsammans med övriga stipendiater och Nordisk Försäkringstidsskrifts sverigeredaktör Carl-Henrik Knutsson, kommer du även att skriva en kortare artikel om studieresan som publiceras på nft.nu.

Stipendiet innefattar

• Flygresa t o r Stockholm Arlanda–Helsingfors
  • Två nätter på 4-stjärnigt hotell
  • konferens och studiebesök
  • Spännande evenemang
  • Luncher och middagar

När genomförs studieresan?

25–27 september 2019

Hur många stipendieplatser finns?

Vem kan ansöka?

Du har några års arbetslivserfarenhet. Utöver detta bör du ha ett genuint engagemang i försäkringsbranschens utmaningar och intresse av att knyta nya kontakter och bygga nätverk. Det är därför extra viktigt att du tydligt motiverar varför resan skulle vara värdefull för just dig.

Stor vikt läggs vid resans relevans för den sökande. Svenska Försäkringsföreningen strävar efter dynamik, erfarenhetsutbyte och mångfald i gruppen.

Sista ansökningsdag – missa inte möjligheten!

Skicka din intresseanmälan senast den 19 augusti genom att fylla i formuläret nedan och bifoga länken till din LinkedIn-profil eller ditt CV.

Beslut om stipendium

Beslut om stipendium meddelas senast den 26 augusti 2019.

stefan.parsson@forsakringsforeningen.se

2019-09-25 - 2019-09-27