Terminsavslutning med SFF!

Innovation – förmågan att möta framtiden


Efter ett spännande år är det dags för Svenska Försäkringsföreningen att runda av 2017 med lite guldkant. Vi ramar in kvällen med en inspirerande föreläsning om innovation och förmågan att möta framtiden, och avslutar med att dela ut vår utmärkelse Talang i försäkringsbranschen. Under sommaren efterlyste vi nomineringar av engagerade och drivna personer som på olika sätt gjort skillnad i sina respektive verksamheter, och den 5 december är det dags att uppmärksamma årets mottagare av utmärkelsen med festligt mingel, snittar och bubbel. Varmt välkommen!


Program

 

ca 17.30–18.00

Mottagning och registrering

Vi tar emot dig på World Trade Center och bjuder på wrap och kaffe.

 

18.00–18.45

Innovation – förmågan att möta framtiden

Omvärlden ställer stora krav på förändring inom såväl privat som offentlig sektor. Vad är det vi ser hända inom digitalisering, omvärldstrender och ny teknik som kommer att påverka oss i framtiden? Hur rustar vi våra organisationer att svara upp mot dagens tempo och ständiga förändringar? Med andra ord: hur blir vi innovativa?

Lotta Axelsson, Senior Consultant and Future Strategist, Kairos Future

 

18.45–19.00

Prisutdelning Talang i försäkringsbranschen 2017

SFF har delat ut utmärkelsen Ung Talang sedan 2009. Under 2017 har utmärkelsen bytt namn till Talang i försäkringsbranschen, men syftet är detsamma – att uppmärksamma personer som relativt nyligen kommit in i branschen, som bidragit till förändringar eller förbättringar i sina organisationer och som har potential att fortsätta utvecklas och vara goda förebilder. 

Se tidigare mottagare av utmärkelsen Ung Talang här.

 

19.00–ca 20.00

Festligt mingel

Snittar och bubbel serveras medan vi minglar och nätverkar.

 

Varmt välkommen till en kväll om innovation med festlig inramning!

 Om föreläsaren
 

Lotta Axelsson arbetar som seniorkonsult och framtidsstrateg på Kairos Future. Hennes expertisområden är bland annat konsumentinsikter, trendanalys, affärs- och produktutveckling, förändringsledning, öppen innovation och Lean startup-metodik. Genom sitt arbete som konsult, för internationella varumärken och i startups, har Lotta erfarenhet från många olika branscher, däribland telekom, FMCG, detaljhandel, bank och finans, skog och energi, och offentlig sektor. Hon har en utbildning i marknadsföring och ekonomi från Växjö universitet.