Drömarbetsgivaren

Förändring är oundvikligt. Att växa i förändring är ett val.

Vissa medarbetare triggas av ständiga förändringar och utmaningar, andra stressas och får ont i magen av dem. Inget av förhållningssätten är dock en garanti för vem som faktiskt kommer att leverera bäst resultat, eller vem som kommer att välja att stanna kvar och utvecklas på arbetsplatsen.  Är ditt sätt att leda och kommunicera optimalt för att dina medarbetare ska ha energi och motivation att vilja komma tillbaka och utvecklas även imorgon? Bli medveten om dina egna beteende mönster och hur de kan påverka dina medarbetare.  Att förstå sig själv och sina drivkrafter är en viktig hörnsten för att kunna förstå och utveckla andra.

En inspirerande föreläsning som ger verktyg till hur du som både ledare och medarbetare kan hantera yttre omständigheter, minimera energitapp under dagarna och skapa bättre förutsättningar för utvecklande dagar.
 


Om föreläsaren


Camilla Saarinen är coach och DISC personprofilkonsult. Hon driver ett eget utbildningsföretag inom kommunikation, relationer och ledarskap. 2017 blev hon nominerad till Årets Talare.