SFF Event: Når du in när du når ut?

Ingenting slår god muntlig kommunikation!

 

Eventet är fullsatt.

 

Vi kan göra Pippi Långstrump till världens tråkigaste berättelse utan att ändra ett ord – och vi kan tala ekonomi, it-system, juridik eller precis vad som helst – t.ex. försäkringar - och göra det till världens intressantaste anförande.

Men vad är det egentligen som triggar och attraherar till lyssning och interaktion? En sak kan vi vara klara över: det rör sig om så väldigt mycket mer än själva innehållet! Forskning med Harvard University som främsta företrädare visar detta påtagligt. Tonfall, melodi, kroppsspråk är avgörande faktorer för mottagarens upplevelse när vi gör anföranden, presentationer eller säljande samtal/framföranden i telefon. Med fullödig kunskap om den muntliga kommunikationens underliggande byggstenar har vi plötsligt den ledstång som gör skillnad.

För trots modern teknik är rösten i samspel med kroppen alltjämt vårt viktigaste verktyg. Vad vi säger är viktigt – HUR avgör genomslaget! Med humor, allvar och i samspel med deltagarna synliggör Per Furumo vad det handlar om. Retorisk vägledning är en naturligt integrerad del av föreläsningen.

 

Om föreläsaren

 

Per Furumo

Konsult i talarträning/retorik/presentationsteknik, Voice and Message AB

Som röstspecialist sticker han ut bland Sveriges retorikkonsulter. Bland kunderna finns en rad av Sveriges stora företag och organisationer, Regeringskansliet, offentliga personer och många andra.

 

 

SFF Event är mötesplatsen för dig i försäkringsbranschen. Genom våra frukost- och kvällsföreläsningar får du inspiration, kompetensutveckling och framför allt en mötesplats där du träffar branschkollegor från olika företag för erfarenhetsutbyte och nätverkande. SFF Event är kostnadsfritt för personliga medlemmar och anställda på Svenska Försäkringsföreningens medlemsföretag. Välkommen!