Djurförsäkringsseminariet

Mötesplatsen för dig som arbetar med djurförsäkringar!

 

Välkommen till ett seminarium om de senaste nyheterna och utmaningarna inom djurförsäkringsområdet. Under dagen kommer vi bland annat att lyfta upp frågan om den kommande digitaliserade djursjukvården. Hur ser olika aktörer på den framtida teknikens nyttjande? Vi kommer även att uppdatera oss kring hur coronapandemin påverkar försäkringsbranschen och hur den sociala distanseringen påverkade försäljning av husdjur.

 

Om Djurförsäkringsseminariet

Svenska Försäkringsföreningen erbjuder en plattform för nätverkande, omvärldsbevakning och kunskapsuppdatering för alla som arbetar med djurförsäkring. Seminariet vänder sig till dig som i dag arbetar med djurförsäkringar och vill uppdatera dig inom området djurförsäkring och djursjukvård. Seminariet kan även passa dig som arbetar utanför försäkringsbranschen men kommer i kontakt med djurförsäkringsprodukter och -ärenden, som t.ex. veterinär. 

 

Praktisk information

Du kan välja att delta digitalt eller på plats i Stockholm under seminariet. Detta väljer du i anmälan. Lokal för deltagande på plats är:

Westmanska Palatset
Holländargatan 17
111 60 Stockholm

 

Program

Kommer inom kort

 

Moderatorer

Annelie Schedvin, Chef affärsstöd, Affärsområde Sällskapsdjur, Agria.  
Patrik Olsson, Affärsområdeschef, Affärsområde Sällskapsdjur, Agria

 

Har du frågor? Kontakta mig.

 

Annika Lindqvist

Projektledare, Svenska Försäkringsföreningen

annika.lindqvist@forsakringsforeningen.se 
08-522 789 97