Nätverk för dig som chef eller ledare i försäkringsbranschen

Bli en del av ett unikt nätverk – och ligg steget före

 

För att möta efterfrågan av både utveckling och nätverkande i försäkringsbranschen för chefer och ledare startar Svenska Försäkringsföreningen ett nytt nätverk med fyra träffar. Nätverket ger dig som chef, utbildning, inspiration och verktyg för din och ditt bolags fortsatta utveckling i försäkringsbranschen. Du får möjligheten att bygga ditt professionella nätverk och ett forum för diskussion kring aktuella frågeställningar med erfarna och inspirerande föreläsare.

Nätverket bidrar även till viktig kompetensutveckling genom generöst med tid för erfarenhetsutbyte med de övriga deltagarna. Nätverket är en fantastisk möjlighet för dig som chef att få en unik inblick i försäkringsbranschen och kompetensutveckling för att ligga steget före. 

Som tillval till nätverket har du möjligheten att följa med på vår studieresa till London. Under studieresan får du bekanta dig med den internationella försäkringsmarknaden och dess utmaningar samtidigt som du utvecklar din försäkringsengelska. Du knyter dessutom värdefulla, internationella kontakter och kan nätverka med internationella branschkollegor. Observera att studieresan är ett tillval och deltagandet sker till självkostnadspris.

 


En dynamisk mötesplats för erfarenhetsutbyte

Målet är att skapa en dynamisk mötesplats med erfarenhetsutbyte och diskussioner för
kompetensutveckling samt att skapa kontaktytor, som lever över tid. 


 

Exempel på innehåll

  • Försäkringsbranschen i framtiden
  • Möjligheter och utmaningar i den digitala utvecklingen
  • Praktiska verktyg för att utvecklas i din roll
  • Bygg företagets och ditt varumärke
  • Trendspaning och omvärldsbevakning

 

Vem passar nätverket för?

Du är chef eller ledare i försäkringsbranschen men för att du ska få bästa behållning av programmet tror vi att du ändå har arbetat något/några år i branschen och vill fortsätta att satsa ytterligare på din och ditt bolags utveckling i branschen. Du är nyfiken, hungrig på att utvecklas och vill framåt på en fortsatt resa i försäkringsbranschen. 

 

Vad du får som deltagare

  • Nya kontaktytor i branschen
  • Inspiration och idéer för den fortsatta utvecklingen
  • Erfarenhetsutbyte med andra 
  • Möjlighet att påverka innehållet för maximal nytta
  • Kompetensutveckling

  

Föreläsare

Medverkande talare är specialister och ledare, från Sverige och internationellt, som delar med sig av sin resa och stora kunskap. Vi bjuder även in branschexterna experter inom bland annat affärsutveckling, rekrytering och retorik.

  

Anmälan

Nätverket har begränsat antal platser. Anmälan är bindande

 


 

Studieresa med internationell utblick till London

Datum: 19-21 november 2024

 

Som tillval till nätverket har du möjligheten att följa med på vår studieresa till London. Under studieresan får du bekanta dig med den internationella försäkringsmarknaden och dess utmaningar samtidigt som du utvecklar din försäkringsengelska. Du knyter dessutom värdefulla, internationella kontakter och kan nätverka med internationella branschkollegor.

Observera att studieresan är ett tillval och deltagandet sker till självkostnadspris.

 

 

 

 

 


 

Har du frågor? Kontakta oss.

 

 

Stefan Pärsson

VD, Svenska Försäkringsföreningen

stefan.parsson@forsakringsforeningen.se  
08-522 789 91

 

 

 

 

Stina Wärn

Projektledare, Svenska Försäkringsföreningen

stina.warn@forsakringsforeningen.se  
08-522 789 98