Stipendier

En viktig del av Svenska Försäkringsföreningens verksamhet är att stödja föreningens medlemmar, anställda, studenter och forskare vid universitet och högskolor så att de kan genomföra studier och forskning inom försäkringsområdet. Svenska Försäkringsföreningen arrangerar även studieresor varje år genom sina resestipendier. Detta är möjligt genom ett antal stiftelser som Svenska Försäkringsföreningen förvaltar.

Resestipendier          Övriga stipendier

Resestipendium London 2019
  Ansökan är stängd. Följ med SFF på en studieresa till ett av världens största finansiella centrum – London. En unik möjlighet!

SFF genomför ännu en av våra populära, stipendiefinansierade studieresor som i maj går till London. Med lång historia som starkt finansiellt centrum har London mycket att erbjuda den som är intresserad av hur det globala finansiella systemet hänger ihop med försäkringssystemet och hur detta påverkar den svenska...

Sista dag för ansökan: 2019-03-03